Select Page

Anouk van Pruissen

Business Life Designer

Design thinking voor bedrijven, organisaties en individuen.

Anouk, een ervaren business life designer, helpt bedrijven, organisaties of individuen skills te ontwikkelen met behulp van Design Thinking om problemen op een creatieve manier op te lossen. 

Business Life Design

Met business life design duiken we in de creatieve wereld van Design Thinking.

Je duikt onder in  de behoeftes van je klant en je eigen of bedrijfsambities. Het ideale product of dienst voor jouw ideale klant ontwerpen, that’s the goal. De elementen van Design Thinking komen aan bod en je leert met creatieve tools je te verdiepen in je klant, nieuwe perspectieven en ideeen te vinden, prototypes te ontwikkelen en uitgebreid je bevindingen te testen. Je maakt kennis met een mindset en een framework, wat je de rest van je leven succesvol gaat gebruiken.

ACT FIRST THINK LATER

Helderheid

Behoeftes van jezelf en je klanten helder krijgen, helderheid creëren. Het wordt crystal clear wat jouw klanten nodig hebben en met welke klanten jij wilt werken.

 

 

Creativiteit

Als Business Life Designer leer jij met de creatieve methode Design Thinking  tools in te zetten om jezelf, je team en je bedrijf te ontwikkelen. Leer methodes om met plezier & zelfvertrouwen je leven en onderneming vorm te geven.

Act first, think later!

In Design Thinking geldt het principe van de actie modus. Kom uit je hoofd en kom in actie!  Test je ideeën als prototypes en pas je prototype net zolang aan totdat je succes hebt.

 

Voor wie is Business Life Design

Business Life Design is voor iedereen. Personen, teams of bedrijven.

Wil je een frisse blik, heb je een noot te kraken op het werk of heeft jouw afdeling nieuwe inspiratie nodig? Business Life Design helpt je op weg.

Met plezier creatief naar oplossingen werken en het geweldige gevoel van stappen te zetten vasthouden?

Meld je dan bij mij en dan vertel ik je er alles over.

Design Thinking, is dat een nieuwe trend?

Design thinking is niet iets nieuws. DT bestaat al sinds de jaren ’60 en is een mindset en framework die niet alleen voor product design toe te passen is, maar ook voor je business & life.

De Design Thinking mindset zet aan tot actie en dat is wat we willen. Veel ideeën mislukken door het voortdurend broeden en het zoeken naar mogelijke zwakke punten van een idee. Of een idee “gaat lukken” komt maar zelden aan het licht door er alleen maar over na te denken, maar sneller door uit te proberen. Gewoon doen en zien wat werkt en wat niet werkt.

In Design Thinking geldt daarom het principe van de actie modus. Kom uit je hoofd en kom in actie!  Test je ideeën als prototypes en pas je prototype net zolang aan totdat je succes hebt.

Is je programma ook voor bedrijven geschikt?

Jazeker! Het Business Life Design programm is gebaseerd op de creatieve methode Design Thinking.

De tools die gebruikt worden zetten aan tot creativiteit, samenwerken en het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Dus uitermate geschikt voor een teambuildingdag!

Neem contact met me op, dan stellen we een mooi programma samen!

Ik twijfel...

Dan ben jij mijn ideale klant!

 Je hebt 1000 redenen het niet te doen, je hebt maar 1 reden nodig om het wel te doen.

Mocht je vragen hebben, bel me dan gewoon op. Dan leg ik je alles haarfijn uit. 

Hoe doe je dat met COVID-19

Onder de huidige Corona maatregelen, vinden de afspraken vanzelfspreken digitaal plaats. 

Business Life Design heeft in Juni 2020 volledig digitaal met groot succes plaatsgevonden. Let’s Zoom! 

Hi, mijn naam is Anouk!

 ‘Er zijn 100 redenen om iets niet te doen. Je hebt maar 1 reden nodig om het wel te doen.’

Door mijn ervaring als IC-verpleegkundige weet ik dat het leven zomaar voorbij kan zijn. Daarom geniet ik elke dag van het leven en haal er alles uit.

Met een jong gezin emigreren naar Duitsland? Iedereen verklaarde ons voor gek, maar wij hadden 1 goede reden om het te doen; blijven groeien en ervaringen verzamelen.

Een carrière-switch maken in een voor mij compleet onbekend beroepsveld? Ik had 1 goede reden om het te doen; persoonlijke groei.

Een eigen business opzetten en ondernemen naast een enerverende baan? Ik had 1 reden om het te doen; persoonlijke groei.

Die ene gemene deler, de reden om het te doen blijft altijd gelijk; persoonlijke groei. Zowel privé als op professioneel gebied.

Altijd proberen het beste uit mijzelf halen is mijn grootste drijfveer. Wil ook jij groeien en het beste uit jezelf of te team halen? Dan moeten wij een kop koffie drinken!

 

Testimonials

“Ik heb echt genoten van het programma. Ik vond de verscheidenheid aan verschillende tools die Anouk ons liet zien ontzettend leuk. Ze was altijd bereikbaar voor vragen tijdens en buiten de cursus.
En ze zorgde altijd voor een follow-up met ons om te zien of we nog steeds vooruitgang boekten en om te zien of we nog extra begeleiding nodig hadden.

Anouk is een open, to-the-point en doortastend persoon die veel planning, energie en passie in dit programma heeft gestoken en dat is te zien.”

Ayushka

“Business Life Design biedt praktische tools die je zowel in je bedrijf als in je dagelijks leven kunt gebruiken, om zo baas te worden over je eigen beslissingen.

Anouk is een bekwame en betrouwbare coach en zij zal je op weg helpen te komen waar je wilt zijn in je leven.”

Michaela

“Aan jezelf werken is niet altijd gemakkelijk. Maar met personal business coaching is het hartstikke leuk! Anouk biedt een programma waarin belangrijke onderwerpen aan bod komen, maar door de luchtige aanpak wil je na elke sessie meer & meer. “

Martina

Click on the button to load the content from open.spotify.com.

Load content