DESIGN

INSPIRATIESESSIES - WORKSHOPS - TRAININGEN

Inspirator Datagedreven Design thinking

Deze inspiratiesessie geeft je een inleiding in de wereld van Design Thinking.

Design thinking is open for business. Hoe dat precies werkt? De 5 elementen van design thinking, de double diamond, the black horse en hoe je datagedreven design thinking kan toepassen. Het komt allemaal aan bod.

Anouk is een energieke, spontane en open persoon, die haar verhaal met een flinke dosis humor en met voorbeelden uit haar persoonlijke en professionele leven aantrekkelijk maakt om naar te luisteren. Ze betrekt het publiek op een natuurlijke manier en geeft zo haar publiek een ervaring mee en soms ook stof tot nadenken. Ze zorgt voor herkenning, een lach en nieuwe impulsen.

Prijs op aanvraag

Masterclass Design thinking open for business

Een speeddate van 4 uur waar je kennismaakt met de grondbeginselen van Design thinking en hoe je dit in je bedrijf of organisatie in kan zetten.

Het creëren van een persona, je creativiteit een boost geven en ik korte tijd een minmal viable product leveren. Dat is wat we gaan doen. en daarboven op leer je in 10 stappen een workshop design thinking op te zetten, zodat je deze mindset  en framework binnen je organisatie makkelijk uit kunt rollen. Hoe vet is dat!

€ 899,- p.p. excl. BTW

Training Design thinking open for business

Tijdens de 4-weekse training duiken we dieper in de wereld van design thinking.

In co-creatie leer je in 4 modules een product of dienst voor jouw doelgroep te creëren.

Omringd door gelijkgestemden ontwikkel je nieuwe skills die jouw creativiteit inbedden en je gaat naar huis met een nieuwe mindset en framework zodat je elke uitdaging zonder problemen aan kan.

€ 3054,- p.p. excl. BTW

Helderheid

Behoeftes van jezelf en je klanten helder krijgen, helderheid creëren. Het wordt crystal clear wat jouw klanten nodig hebben en met welke klanten jij wilt werken.

 

 

Creativiteit

Jij leert met de creatieve methode Design Thinking  tools in te zetten om jezelf, je team en je bedrijf  verder te ontwikkelen. Creativiteit heb je al in je zitten, laat het weer naar buiten komen!

Act first, think later!

In Design Thinking geldt het principe van de actie modus. Kom uit je hoofd en kom in actie!  Test je ideeën als prototypes en pas je prototype net zolang aan totdat je succes hebt.

 

Boek hier je match call - kennismaking

Je hebt vragen en je wilt weten of mijn aanbod echt bij je past? Boek dan nu een afspraak in en ik beantwoord al je vragen!

Tot snel!

Anouk ✨

Business

Life

Design

LEIDERSCHAP, VERBINDING EN DESIGN & FUTURE THINKING

 

 

 

Design thinking voor bedrijven, organisaties en individuen.

De huidige wereld wordt met de dag complexer. Hoe zorg je er voor dat jouw bedrijf en jouw werknemers klaar zijn om complexe problemen op te lossen? 

Anouk, een ervaren business life designer, helpt jouw bedrijf, organisatie of medewerkers skills te ontwikkelen met behulp van Design Thinking. Hoe kan je Design Thinking inzetten om problemen op een creatieve manier op te lossen?

Je duikt onder in de behoeftes van je klant of je eigen bedrijfsambities. Het ideale product of de beste dienstverlening voor jouw klant ontwerpen, that’s the goal! Je leert alle elementen van Design Thinking en ze met creatieve tools toe te passen. Je verdiepen in je klant, nieuwe perspectieven en ideeën vinden, prototypes ontwikkelen en testen. Je adopteert een mindset en een framework dat je de rest van je persoonlijke en professionele leven gaat gebruiken. 

Design Thinking

Wil je een frisse blik, heb je een noot te kraken op het werk of heeft jouw afdeling nieuwe inspiratie nodig? Business Life Design helpt je op weg.

Met plezier creatief naar oplossingen werken? Ga met Design Thinking aan de slag!

Neem dan contact met mij op en dan vertel ik je er alles over.

Design Thinking, is dat een nieuwe trend?

Design thinking is niet iets nieuws. DT bestaat al sinds de jaren ’60 en is een mindset en framework die niet alleen voor product design toe te passen is, maar ook voor je business & life.

De Design Thinking mindset zet aan tot actie en dat is wat we willen. Veel ideeën mislukken door het voortdurend broeden en het zoeken naar mogelijke zwakke punten van een idee. Of een idee “gaat lukken” komt maar zelden aan het licht door er alleen maar over na te denken, maar sneller door uit te proberen. Gewoon doen en zien wat werkt en wat niet werkt.

In Design Thinking geldt daarom het principe van de actie modus. Kom uit je hoofd en kom in actie!  Test je ideeën als prototypes en pas je prototype net zolang aan totdat je succes hebt.

Is je programma ook voor bedrijven geschikt?

Jazeker! Het Business Life Design programma is gebaseerd op de creatieve methode Design Thinking.

De tools die gebruikt worden zetten aan tot creativiteit, samenwerken en het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Dus uitermate geschikt om een complex probleem te tackelen of voor een teambuildingdag!

Neem contact met me op, dan stellen we een mooi programma samen!

Ik twijfel...

Dan ben jij mijn ideale klant!

 Je hebt 1000 redenen het niet te doen, je hebt maar 1 reden nodig om het wel te doen.

Mocht je vragen hebben, bel me dan gewoon op. Dan leg ik je alles haarfijn uit.

Wat levert het mij op?

Wanneer je kennis hebt gemaakt met Design Thinking, is het onmogelijk dit niet een onderdeel te laten zijn van je persoonlijke en professionele leven.

Deze mindset en dit framework geeft je de mogelijkheid om elk probleem op te lossen, elke beslissing juist te nemen en te leven en werken volgens jouw kernwaarden.

Testimonials

“Ik heb echt genoten van het programma. Ik vond de verscheidenheid aan verschillende tools die Anouk ons liet zien ontzettend leuk. Ze was altijd bereikbaar voor vragen tijdens en buiten het programma.
En ze zorgde altijd voor een follow-up met ons om te zien of we nog steeds vooruitgang boekten en om te zien of we nog extra begeleiding nodig hadden.

Anouk is een open, to-the-point en doortastend persoon die veel planning, energie en passie in dit programma heeft gestoken en dat is te zien.”

Ayushka

“Business Life Design biedt praktische tools die je zowel in je bedrijf als in je dagelijks leven kunt gebruiken, om zo baas te worden over je eigen beslissingen.

Anouk is een bekwame en betrouwbare trainer-coach en zij zal je op weg helpen te komen waar je wilt zijn in je persoonlijke en professionele leven.”

Michaela

“Ik ging de workshop in en ik dacht:” Oh nee hè, post-its.” “Maar Anouk heeft mij op een natuurlijke en met een flinke dosis humor laten zien dat iedereen creatief. Zelfs een oude rot in het vak als ik”

Mart

Anouk heeft in 2019 een opleiding tot Life Design coach gedaan en heeft de methode van Design thinking die aan haar coaching ten gronde ligt, sindsdien niet meer losgelaten. Het toepassen van design thinking op alle aspecten van het leven, dus zowel persoonlijk als professioneel, heeft gegarandeerd ALTIJD succes. De mindset ‘act first, think later’ en ‘fail early and fail oft’ opent een tal van mogelijkheden om complexe problemen in de vaste systemen waarin we ons bevinden op te lossen. De mens centraal stellen en echt te begrijpen waar het om gaat, dat leer je in de workshops en trainingen die zij met een grote dosis humor en plezier aan jou en je organisatie geeft. Met een lach op je gezicht en vol met frisse ideeën naar huis, is het resultaat van een sessie met Anouk.

Neem direct contact op en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

DESIGN  THINKING IS OPEN FOR BUSINESS