Key Notes & Inspirators

INSPIRATIESESSIES - WORKSHOPS - COACHING

Anouk is een energieke, spontane en open persoon, die haar verhaal met een flinke dosis humor en met voorbeelden uit haar persoonlijke en professionele leven aantrekkelijk maakt om naar te luisteren.

Anouk heeft jarenlange expertise in de zorg, ICT en consultancy in binnen- en buitenland. Als spreker en dagvoorzitter betrekt ze het publiek op een natuurlijke manier en geeft zo een ervaring mee en stof tot nadenken. Ze zorgt voor herkenning, een lach en nieuwe impulsen. Eerdere opdrachtgevers waren de Politie, MIC Reboot en Purpose health e.v.

Deze vrouw is humorvol, ontspannen, verbindend en makkelijk benaderbaar. Anouk op uw volgende event? Laten we kennismaken! 

Anouk spreekt over verschillende zoals over haar boek SAMEN NAAR SUCCES of over het thema LIFE DESIGN. Uiteindelijk wil iedereen werk- en levensgeluk hebben en met haar inspirerende kijk op het leven neemt ze je mee in haar verhaal van herkenning en geeft je stof tot nadenken. Ook spreekt ze over het thema (DATA GEDREVEN) DESIGN THINKING en geeft een mooi inkijkje in een mindset die onze maatschappij menselijker en duurzamer maakt.

Klik op de buttons om de details te bekijken

Boek hier je match call - kennismaking

Je hebt vragen en je wilt weten of mijn aanbod echt bij je past? Boek dan nu een afspraak in en ik beantwoord al je vragen!

Tot snel!

Anouk ✨

SAMEN NAAR SUCCES

NU VERKRIJGBAAR in de winkel

SAMEN NAAR SUCCES

PRAKTISCHE WERKVORMEN

VOOR MEER SAMENWERKING EN VERBINDING

BINNEN JOUW ORGANISATIE