Over Anouk

Anouk is een ontzettend leuke, grappige, open, warme en wijze vrouw, die oneindig put uit haar ervaringen er altijd voor zorgt dat degene die naast haar loopt zich gezien, gehoord en gedragen voelt. Ze kan best grofgebekt zijn, heeft zwarte humor en heeft als guilty pleasure 🧃 kanalen. En daarnaast is zij:

;

Ondernemer & trainer

Mijn naam is Anouk van Pruissen, bouwjaar ’75, getrouwd en 2 volwassen kinderen.

 Ik heb 2 bedrijven Business Life Design advies & organisatie en Corporate Zweefteef

Het gelukkigst ben ik als ik mensen mag inspireren, motiveren en meer uit zichzelf zie halen dan de dag ervoor. Ik doe dat met heel veel plezier als trainer met mijn programma Samen naar Succes en met o.a. workshops in Design Thinking in het bedrijfsleven.

Spreker

Daarnaast ben ook spreker en focus mij op de onderwerpen als Verbinding & Samenwerking, Design thinking, ondernemen in Duitsland en authentiek leiderschap. Ik doe dat in samenwerking met Tech SpeakHers | Dagvoorzitters | Presentatrices | Trainers | Hosts | Programmaregie, waar we de ambitie hebben meer vrouwen op het podium hebben in de technische wereld. Wat een missie!

Auteur

Als auteur van het boek SAMEN NAAR SUCCES sla ik een mooie brug tussen de boven- en onderstroom binnen organisaties en is het boek een onderdeel van mijn trainingen en workshops.

Reike Healer

Als Reiki Healer bevind ik me in de onder-onder-stroom van verbinding en ga ik nog een laagje dieper. Ik kijk met mijn klant naar de onderliggende stroom en hef zonodig blokkades op, waardoor alles letterlijk weer gaat stromen. Ik behandel individuen, maar ben ik ook inzetbaar binnen bedrijven als onderdeel van o.a. vitaliteitsprogramma’s.

Corporate Zweefteef

Met Corporate Zweefteef verbind ik het harde met het zachte en bied ik een platform aan waar mensen hun spiritualiteit mogen ontdekken en (stiekem) weer mee terug nemen in hun dagelijkse (werk)leven. Ik organiseer events zoals REMEMBRANCE als persoonlijk ontwikkelingstrajecten.

Wil je meer van mij weten? Neem dan direct contact met me op!