PRE ORDER

SAMEN

NAAR

SUCCES

GEEN VERZENDKOSTEN!

 

Bestel nu het boek SAMEN NAAR SUCCES en ontvang als eerste het boek.

Het boek SAMEN NAAR SUCCES bevat creatieve werkvormen die voor meer begrip, verbinding en samenwerking binnen jouw organisatie zorgen.

SAMEN NAAR SUCCES is een boek dat een aantal praktische, actieve en creatieve werkvormen bevat die je helpen jezelf en je collega’s beter te begrijpen, begrip te verbeteren en verbinding te versterken binnen teams of afdelingen en werknemers langdurig aan je organisatie te binden met een solide basis voor groei en ontwikkeling. 

Je hebt empathie voor de ander nodig om elkaar te snappen, elkaar op te zoeken, met elkaar te verbinden en moeilijke situaties samen op te lossen. Je moet elkaar willen begrijpen en de verbinding met elkaar willen aangaan. Juist daar wordt echter weinig tijd in geïnvesteerd. Door de werkvormen in dit boek te gebruiken, kan je op een snelle en creatieve manier in korte tijd mooie stappen maken om meer begrip en verbinding binnen jouw organisatie te realiseren.

"Inspirerend om te zien hoe zij haar intenties doelgericht en met passie omzet in acties en zo haar wildste dromen verwezenlijkt, zoals het schrijven van dit boek.”

Ester Koning

Het is praktisch maar vooral heel bruikbaar & toepasbaar! Anouk heeft een verbindende manier van communiceren waardoor je je altijd gehoord en gezien voelt!

Angelique Linnemans

Een mooi en overzichtelijk boek met heldere werkvormen.

Giséla Fidder

Over de schrijver

Als Healthcare consultant en IC-verpleegkundige weet Anouk als geen ander hoe het is om met mensen te werken. Voelen en weten wat de ander nodig heeft, zich verplaatsen in de ander en instant verbindingen maken, zijn gaven die Anouk als geen ander heeft. In 2023 richtte zij haar eigen bedrijf Business Life Design Advies & Organisatie op. Ze begeleidt en adviseert organisaties op het gebied van authentiek leiderschap, verbinding en creatief denken.

 

In haar bedrijf werkt Anouk met teams en organisaties en biedt ze mensgericht programma’s aan met thema’s zoals begrip en verbinding, sociale veiligheid, maar ook Design Thinking voor bedrijven en spiritualiteit op de werkvloer. Anouk is ook Reiki-behandelaar en geeft Reiki binnen het bedrijfsleven en op afstand.

 

Anouk is ondernemer, leiderschapscoach, business life designer, mentor, Reiki-behandelaar, healthcareconsultant, gelukkige echtgenote en trotse moeder van twee prachtige dochters en hondenkind Kees. Ze maakt eigenhandig de Business Life Design Podcast, is auteur en spreker. 

Work hard, play hard & be spiritual! 

Anouk van Pruissen

SAMEN NAAR SUCCES

1 oktober 2023 in de winkel

SAMEN NAAR SUCCES

PRAKTISCHE WERKVORMEN

VOOR MEER SAMENWERKING EN VERBINDING

BINNEN JOUW ORGANISATIE