Reveal, Reconnect

& Renew

Amsterdam  Almelo

 

Anouk van Pruissen

&

Monique Koen

Reveal, Reconnect, Renew:

een retraite voor professionals op zoek naar innerlijke afstemming

Welkom bij Reveal Reconnect en Renew.

Een 1-daags retreat voor krachtige professionals zoals jij, met als doel (opnieuw) contact te maken met je kern en innerlijke kracht. Deze te omarmen en optimaal in te zetten. 

Een hele dag voor jezelf…

Helemaal uitgerust na je fantastische zomervakantie, staan de laatste maanden van 2023 alweer voor de deur. Er is nog zoveel te doen en er wordt nog meer verwacht. Je gaat ervoor zoals altijd. Zo ben jij! Op volle kracht en met al die ballen weer in de lucht, duik je de ratrace in om er over een aantal maanden weer uit te komen.

Wij geven jou de tools om jezelf gaandeweg welverdiende rust te gunnen, jezelf ruimte en aandacht te gegeven en zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. 

Jouw begeleiders

Humor

Inspiratie

Wijsheid

Spiritualiteit

Monique Koen is interim manager in het bedrijfsleven. Ze richtte het platform Schandalige Vrouwen op en coacht vrouwelijke professionals hun eigen potentieel te (her)ontdekken en als vrouw hun eigen spel te spelen. Als leiderschapscoach en spreker is Monique van mening dat er nog altijd een flinke slag te slaan is om te komen tot een werkomgeving waarin ook vrouwen volledig tot hun recht komen. Door allereerst het authentieke zelf als uitgangspunt te nemen en vervolgens de balans tussen o.a. feminiene en masculiene waarden in huidige leiderschapsmodellen te herstellen, kan het volledig potentieel van deze groep echt worden benut en kun je als organisatie de juiste waarde leveren en impact maken.

Anouk heeft jarenlange expertise in de zorg , ICT en consultancy in binnen- en buitenland.  Ze is expert op het gebied van verbinding en energie op de werkvloer. Ze is ondernemer, leiderschapscoach, business life designer, mentor, Reiki-behandelaar, spreker en healthcare consultant. Ze maakt eigenhandig de Business Life Design Podcast, is auteur van het managamentboek SAMEN NAAR SUCCES en oprichter van het platform ‘Corporate Zweefteef’ (release oktober 2023).

De relaties tussen mensen, de mogelijkheid te willen groeien en creativiteit spelen bij Anouk altijd een Hoofdrol met hoofdletter H. Liefdevol egoïsme en humor is haar dagelijks brood en dit deelt ze graag met jou. 

Been there, done that. 

We weten het allemaal, het zit niet altijd mee.. 

Ook niet bij zo’n krachtige professional zoals jij.  En daarom fluiten we je nu al even terug, want wij kennen de klappen van de zweep. We weten hoe het voelt geleefd te worden en er toch nog een tandje bij te zetten. We kennen ook het gevoel dat het toch anders zou moeten en kunnen. De boel de boel laten en echt even tijd wil nemen voor jezelf… en dat dan toch niet doet.

Been there, done that.

Het is klaar.

Elke keer dat jij niet rust en ruimte neemt voor jezelf. Elke keer dat je niet te tijd neemt om naar jouw gevoel en waarden te luisteren, raak je een stapje verder verwijderd van jouw kern, jouw impact en jouw potentieel. 

Maar weet je wat het mooiste is? Juist door de rust te pakken, te handelen vanuit jouw authentieke waarden en goed voor jezelf te blijven zorgen, kun je veel meer impact maken. Trust us. We know.

Door aandacht aan jezelf te schenken en goed voor jezelf te zorgen, kan je impact maken en succesvol zijn. Het kan niet alleen, het is noodzakelijk. Trust us. We know.

De stilte voor de storm bewust opzoeken.

Rust en ruimte voor jezelf.

Terug naar je kern en alles even loslaten.

Eén dag voor jou, waarop jij centraal staat en waar jij je oplaadt om je doelen en dromen te behalen en uit te laten komen.

Jij neemt de regie over jouw leven, leert nieuw leiderschap te omarmen om zo met aangereikte handvatten dicht bij jezelf te blijven. 

Dat wil jij.

Wat levert het op?

  • Tijdens dit retreat kun je even alles loslaten. 
  • We nemen je weer terug naar jouw kern. Vanuit verbinding ontdek je waar voor jou de volgende stap zit om (nog meer) te handelen vanuit je authentieke zelf.
  • Je gaat naar huis met heldere inzichten over jezelf
  • Handvatten die jou helpen jouw balans tussen feminien en masculien te vinden
  • Spierpijn in je kaken van het lachen
  • Netwerk van gelijkgestemden 
  • Klaar om nog meer impact te maken en tegelijkertijd dicht bij jezelf te blijven

Voor wie is deze dag?

Deze dag is ontwikkeld voor professionals die (diep van binnen) weten dat er iets anders is dan de masculiene norm van succes. Wil je weten wat dat andere is, dan is deze dag voor jou.

Wat gaan we doen?

Reveal

Even uit de clusterfuck. Terug naar de kern. Wie ben jij, hoe zie jij jezelf en klopt dat met de realiteit?

Reconnect

Loslaten en de verbinding aangaan met jezelf en gelijkgestemden.

Renew

Op adem komen en adem halen voor de volgende duik in ons leven.

Triple V Studios

Weesperstraat 69, Amsterdam

Reizen met het OV is naar deze locatie het makkelijkst. Kom je toch met de auto, dan is er voldoende (betaald) parkeergelegenheid rondom de locatie.

Kerkplein 1

Kerkplein 1, Almelo

Naar deze locatie kun je het beste met de auto komen. Parkeren in de buurt is mogelijk. Heb je een plekje vrij in de auto, of zou je graag willen meerijden? Laat het ons weten en we gaan kijken wat we kunnen regelen. 

FAQ

Wie, wat, hoe, waar?

Er zijn 2 top locaties waar je uit kan kiezen. In Amsterdam verblijven we bij Triple V Studios op de weesperstraat en in Almelo op Kerkstraat 1. 

Inloop vanaf 9:30 uur en start om 10:00. De Lunch wordt verzorgd door Jolijn van Food for thought en we sluiten de dag af op 17 uur. 

Voldaan en met een vette goodie bag ga je opgeladen naar huis. 

We zien je in Amsterdam of Almelo! 

Boek je ticket nu!

Is het alleen voor professionals in loondienst of ook voor ondernemers?

Het retreat is zowel voor professionals in loondienst als voor ondernemers. Juist de diversiteit in context maakt het zo boeiend om van elkaar te leren.

Kan ik ook met meerdere vrouwen van de organisatie komen waar ik voor werk?

Ja zeker, meerdere vrouwen van dezelfde organisatie zijn welkom. Hoewel we hier wel een maximum van 3 per evenement hanteren.

Gaat het retreat altijd door?

Het retreat gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen.

Kan het bedrijf waar ik voor werk ook voor dit retreat betalen?

Jazeker, soms wordt een retreat door de organisatie betaald, maar dat hoeft niet. Overleg met je organisatie. Nee heb je, ja kun je krijgen!

Is de ticketprijs inclusief of exclusief BTW?

De ticketprijs is inclusief BTW.

Richten jullie je alleen op vrouwen?

Nee, mannen vrouwen en alles daartussenin is welkom. Authentiek leiderschap is belangrijk voor iedereen, ongeacht gender. We nemen wel mee dat de uitgangspunten voor authentiek leiderschap voor vrouwen nog anders zijn, maar delen dit graag met iedereen.