Select Page

Anouk van Pruissen

Life Design & Career Coach – Business Life Designer

Wil je groeien, het beste uit jezelf, je bedrijf en/of je team halen?

Business Life Design helpt jou de skills te ontwikkelen om je ideale leven & business

met plezier en zelfvertrouwen vorm te geven.

 ‘Er zijn 100 redenen om iets niet te doen. Je hebt maar 1 reden nodig om het wel te doen.’

Over Anouk

 

Door mijn ervaring als IC-verpleegkundige weet ik dat het leven zomaar voorbij kan zijn. Daarom geniet ik elke dag van het leven en haal er alles uit.

Met een jong gezin emigreren naar Duitsland? Iedereen verklaarde ons voor gek, maar wij hadden 1 goede reden om het te doen; blijven groeien en ervaringen verzamelen.

Een carrière-switch maken in een voor mij compleet onbekend beroepsveld? Ik had 1 goede reden om het te doen; persoonlijke groei.

Een eigen business opzetten en ondernemen naast een enerverende baan? Ik had 1 reden om het te doen; persoonlijke groei.

Die ene gemene deler, de reden om het te doen blijft altijd gelijk; persoonlijke groei. Zowel privé als op professioneel gebied.

Altijd proberen het beste uit mijzelf halen is mijn grootste drijfveer. Wil ook jij groeien en het beste uit jezelf halen? Dan ben ik jouw perfecte match.

 

Fun Facts

Al meer dan 25 jaar samen met een geweldige vent en moeder van 2 pubers. Die kids zijn zó leuk dat we erover denken ze op te sluiten.

Ik woon al bijna 10 jaar in Keulen, Duitsland en werk met mensen over de hele wereld. Online werken maakt het mogelijk  overal en met iedereen te werken. Maar ik wil weer groeien, dus wie weet waar ik volgend jaar woon..?!

Mijn carrière is interessant. Na jaren op de IC te hebben gewerkt, heb ik een carrière switch gemaakt. Naast het coachen, werk ik voor het grootste Healthcare IT-bedrijf in Europa als application specialist.

v

Verder ben ik direct en hou erg van aanpakken. Ik ben een halfbloedje, mijn moeder is indisch, mijn vader een blanda. Ik hou van reizen, lekker eten, lachen en later als ik groot ben geniet ik van mijn pensioen in een klein huisje op Bali. Oh ja, ik ben een teckel-vrouwtje, totally in love met mijn teckel Kees.

Mijn werkwijze

Kennismaking

De eerste stap is uiteraard de kennismaking. Ik wil graag dat jij precies weet wat ik aanbied en wat jij van het programma kan verwachten. Uiteraard wil ik ook weten wat jouw verwachtingen zijn, zodat jij het best geholpen wordt.

=

Start van het programma

Afhankelijk van het programma van jouw voorkeur starten we. Voor personal business coaching kunnen we direct van start gaan. Voor Business Life Design, werkt het iets anders. Daar plan ik 2-3 keer per jaar het programma en kan het zijn dat je op de wachtlijst komt voor de volgende ronde.

Eind van het programma

Ik ben erg toegewijd aan mijn programma en coachées. Ook als het programma afgelopen is, houd ik een vinger aan de pols. Na een periode van intensieve samenwerking vind ik na-zorg erg belangrijk. Daar klopt mijn zuster-hart nog altijd stevig! Ik sta altijd open om te sparren of je vragen te beantwoorden.

v

Bereikbaarheid

Tijdens het programma ben ik via meerdere wegen te bereiken. Soms kunnen dingen niet wachten tot de volgende sessie en wat zou het zonde zijn als je groei stagneert omdat je op mij moet wachten…

Mijn Missie – EQolutions

 

In 2019 heb ik EQolutions opgericht om solutions aan te bieden die je EQ laten groeien. En laat Design Thinking daar nou uitermate geschikt voor zijn! 

Het ontwikkelen van je EQ (Emotionele Intelligentie) is pure groei. In de formule IQ + EQ = Succes is  IQ is het vaste getal. Het mooie van EQ is dat je het kan ontwikkelen en dus kan laten groeien! Heb je een hoog EQ, dan heb je in general meer succes.

Design Thinking is een methode om je EQ te laten groeien. Samenwerken, soft skills inzetten en ontwikkelen, motivatie aanspreken, zelfregulatie toepassen en het vergroten van je empathisch vermogen, dragen bij tot een hoger EQ. En dat op een leuke creatieve manier doen? Dat is mijn missie.

Waar ben ik zoal te vinden?

Social Media

Offline

  • In het bos
  • Aan de rand van een hockeyveld
  • In de keuken

Begin vandaag nog met jouw persoonlijke groei.

MIJN INTERESSE GAAT UIT NAAR