21-22 november 2023 vakdag: Operation Eagle Eye

Design thinking als wapenfeit

Wat was het een leuke vakdag “operation eagle eye!

 Mocht je de workshop Design Thinking hebben gevolgd dan heb je kennisgemaakt met een methode die je creativiteit, innovatie en probleemoplossende vaardigheden verbetert.

Design Thinking is geen gewone lineaire ontwerpmethode. Het is een proces van empathie, experimenten en herhaling. Het gaat om het begrijpen van de behoeften van gebruikers, het identificeren van problemen en het ontwikkelen van oplossingen die echte waarde toevoegen.

Je leert hoe je deze methode kunt toepassen op elk aspect van jouw leven en werk, of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten, het verbeteren van bestaande processen of het oplossen van complexe problemen.

Design thinking kan je toepassen op elk aspect van jouw leven en werk, of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten, het verbeteren van bestaande processen of het oplossen van complexe problemen. Zo ook het nemen van belangrijke beslissingen in je persoonlijke leven. 

Mocht je niet deel hebben genomen aan deze  interactieve workshop, wees niet getreurd. Neem contact met mij op over de mogelijkheden voor jou, je team of afdeling.

 

Over de trainer

Anouk heeft tijdens haar professionele leven in de gezondheidzorg, de IT wereld en in consultancy, verschillende werkvelden mogen betreden en heeft hierdoor een brede en scherpe blik op de zakelijke wereld.

Snel kunnen schakelen heeft zij geleerd op de intensive care. Altijd voorbereid zijn op het onverwachte, instant beslissingen nemen en de mens altijd centraal stellen,  zijn kerncompenties die Anouk in al haar werk meeneemt.

Anouk heeft in 2019 een opleiding tot Life Design coach gedaan en heeft de methode van Design thinking die aan haar coaching ten gronde ligt, sindsdien niet meer losgelaten. Het toepassen van design thinking op alle aspecten van het leven, dus zowel persoonlijk als professioneel, heeft gegarandeerd ALTIJD succes. De mindset ‘act first, think later’ en ‘fail early and fail oft’ opent een tal van mogelijkheden om complexe problemen in de vaste systemen waarin we ons bevinden op te lossen.

De mens centraal stellen en echt te begrijpen waar het om gaat, dat leer je in de workshops en trainingen die zij met een grote dosis humor en plezier aan jou en je organisatie geeft. Met een lach op je gezicht en vol met frisse ideeën naar huis, is het resultaat van een sessie met Anouk.

Wil jij een frisse blik op jouw werk, je team of organisatie? Neem dan contact op en bespreek de verschillende coachingsmogelijkheden.

Anouk van Pruissen

SAMEN NAAR SUCCES

1 oktober 2023 in de winkel

SAMEN NAAR SUCCES

PRAKTISCHE WERKVORMEN

VOOR MEER SAMENWERKING EN VERBINDING

BINNEN JOUW ORGANISATIE

Business Life Design Advies & Organisatie

Anouk van Pruissen

Apeldoornseweg 20

6814 BK ARNHEM

Telefoonnummer: +31(06)19664824

KVK: 89058674