Workshops & Traingen

INSPIRATIESESSIES - WORKSHOPS - COACHING

Anouk biedt met Business Life Design meerdere training en workshops aan.

De volgende centrale thema’s zijn de basis van elke training of workshop:

  • Verbinding
  • Samenwerking
  • Creativiteit

De workshop SAMEN NAAR SUCCES vertelt het verhaal achter het boek SAMEN NAAR SUCCES en bevat impulsen en tools hoe verbinding en samenwerking binnen je team en organisatie verbeterd kan worden.

In de workshop  BUSINESS LIFE DESIGN leer je hoe je de persoonlijke eigenschappen van jezelf en je collega’s of medewerkers kan benutten op de werkvloer èn hoe ze nog effectiever in kunt zetten. Het doel is inzicht te krijgen in levens- en werkgeluk.

Masterclass DESIGN THINKING open for business is een speeddate van 4 uur waar je kennismaakt met de grondbeginselen van Design thinking en hoe je dit in je bedrijf of organisatie in kan zetten.

De training DESIGN THINKING open for business is een  4-weekse training en duiken we dieper in de wereld van design thinking. In co-creatie leer je in 4 modules een product of dienst voor jouw doelgroep te creëren.

Goed om te weten is dat de workshops en training niet standaard zijn en altijd aangepast worden aan de ontvangers. Dus heb je een specifiek event of specifieke groep dan past de inhoud altijd!

Klik op de buttons om de details te bekijken

Boek hier je match call - kennismaking

Je hebt vragen en je wilt weten of mijn aanbod echt bij je past? Boek dan nu een afspraak in en ik beantwoord al je vragen!

Tot snel!

Anouk ✨

SAMEN NAAR SUCCES

NU VERKRIJGBAAR in de winkel

SAMEN NAAR SUCCES

PRAKTISCHE WERKVORMEN

VOOR MEER SAMENWERKING EN VERBINDING

BINNEN JOUW ORGANISATIE