Duurzame Inzetbaarheid

Aanbod Teams & Organisaties

INSPIRATOR SAMEN NAAR SUCCES

Tijdens deze inspirator neemt Anouk jullie mee op een reis waarbij zij de brug tussen de boven- en onderstroom slaat binnen jouw team of organisatie. Leer te zien wat er eigenlijk echt gebeurt op de werkvloer en hoe jullie daar de voordelen uit halen. Raak gemotiveerd en geïnspireerd om SAMEN met jouw team of organisatie elke uitdaging en verandering aan te gaan. SAMEN NAAR SUCCES!

v.a. 

€ 1596

KEY NOTES

Anouk spreekt over verschillende onderwerpen zoals over haar boek SAMEN NAAR SUCCES of over het thema BUSINESS LIFE DESIGN. Anouk neemt je mee in haar verhaal van herkenning en geeft je stof tot nadenken. Ook spreekt ze over het thema (DATA GEDREVEN) DESIGN THINKING en geeft een mooi inkijkje in een mindset die onze maatschappij menselijker en duurzamer maakt.

Prijs op aanvraag

WORKSHOPS & TRAININGEN

Anouk biedt met Business Life Design meerdere training en workshops aan. De volgende centrale thema’s zijn de basis van elke training of workshop: Verbinding – Samenwerking –  Creativiteit

v.a.

€ 1499

Aanbod Coaching & Mentorship

2-daags
leiderschapsprogramma
Authentiek & intuïtief  

Ik kijk naar jou met een holistische blik. Dat betekent dat ik niet alleen kijkt naar jouw specifieke hulpvraag, maar alles meeneem wat daaromheen speelt. Want uiteindelijk is alles met elkaar verbonden.

In het leiderschapsprogramma SAMEN NAAR SUCCES duiken we twee dagen lang de diepte in en behandelen thema’s als verbinding, authentiek en intuïtief leiderschap en verandering op de werkvloer.

€ 1699 p.p.

6 maanden Young Professional Mentorship

MENTORSHIP YOUNG PROFESSIONAL bestaat uit een traject van 6 maanden en 24 mentoruren die jij vrij kunt indelen. In het mentorschap biedt ik jou een veilig vangnet, ga ze samen met jou actief aan de slag met jouw vragen en na een half jaar sta jij vol in je kracht op de werkvloer en ben je voorbereid op alle uitdagingen op je pad.

€ 999

6 maanden Tranformatie programma 

Transformatieprogramma LIFE DESIGN geef ik  jou alle tools om een major verandering eindelijk eens door te zetten. Na twee dagen heb jij voor jezelf helder welke kernwaarden voor jou belangrijk zijn en hoe jij je deze waarden ik kan zetten in jouw leven. Ik leer je knopen door te hakken en jouw tranformatie gaat beginnen!

LIFE DESIGN 1:1 coaching. Zes maanden lang – 24 coachingsuren. In dit coachingstraject bied ik jou een veilig vangnet en neemt ik je mee in jouw persoonlijke life design. Hoe richt je jouw persoonlijke en professionele leven zo in, dat jouw leven helemaal past bij jouw kernwaarden.

Het is tijd om te gaan.

€ 1799