Business life designer

Hi!

Mijn naam is Anouk

Ik ben een spontane, humorvolle en warme vrouw met een rijke levenservaring die ik graag inzet om anderen te inspireren en motiveren.

Met mijn aanstekelijke enthousiasme en positieve energie breng ik graag mensen samen en creëer ik een fijne sfeer in elke ruimte.

In mijn werk put ik uit mijn jarenlange ervaring in de zorg, ICT en consultancy, zowel binnen- als buitenland. Hierdoor heb ik een brede kennis opgebouwd die ik inzet om verbinding, samenwerking en een optimale werkomgeving te bevorderen.

Ik ben ervan overtuigd dat de kracht van mensen en de synergie die ontstaat wanneer men samenwerkt, tot prachtige resultaten kan leiden. De relaties tussen mensen, hun groeipotentieel en creativiteit vormen dan ook de rode draad door mijn werk.

Naast mijn bevlogenheid voor mijn werk ben ik ook nuchter en realistisch. Ik ben niet bang om mijn kwetsbare kant te tonen en deel mijn ‘guilty pleasures’ met plezier.

Als echtgenote, moeder, ondernemer, trainer, auteur, spreker en healer ben ik een inspirerend voorbeeld van een vrouw die haar passie volgt en met beide benen in de maatschappij staat.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mezelf te ontwikkelen en mijn kennis en kunde te delen met anderen.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op!

Het gelukkigst ben ik wanneer ik mensen mag inspireren, motiveren en meer uit zichzelf zie halen dan de dag ervoor.

 

Ik doe dat met heel veel plezier als trainer met mijn programma Samen naar Succes en met o.a. workshops in Design Thinking in het bedrijfsleven.

Als auteur van het boek SAMEN NAAR SUCCES sla ik een mooie brug tussen de boven- en onderstroom binnen organisaties en is het boek een onderdeel van mijn trainingen en workshops.

Mijn aanpak

Alles op maat

Of het nu een training, workshop, key note of inspirator is. Ik pas de inhoud ALTIJD aan op jou, je team of organisatie. Ik geloof niet niet in standaard, want dat ben ik zelf ook niet.

Holistische blik

Ik kijk als trainer- coach naar jou met een holistische blik. Dat betekent dat ik niet alleen kijk naar jouw specifieke hulpvraag, maar alles meeneem wat daaromheen speelt. Uiteindelijk alles is met elkaar verbonden.

Verbindend

In al mijn projecten steek ik veel tijd in het echt leren kennen van mijn opdrachtgever. Ik vind niets belangrijker dan een echte verbinding te maken met jou, je team of je organisatie. 

Hoe weet ik of Business Life Design wat voor mij of mijn organisatie is?

Daar is maar één manier om achter te komen en dat is met mij te spreken. Het blijft namelijk lastig alle informatie op een website weer te geven.

Bel voor een afspraak en dan kunnen we meteen zien of en wat we voor elkaar kunnen betekeken.

Logo NVDM