CREATIVITEIT

DESIGN & FUTURE THINKING

HELDERHEID

CO-CREATION

ACT FIRST.

THINK LATER.

Wat is Design & Future thinking?

Design thinking

Leer in korte tijd op een creative manier complexe problemen voor jezelf, je team of jouw organisatie op te lossen.

De 5 elementen van design thinking, de double diamond, the black horse en hoe je datagedreven design thinking kan toepassen. Het komt allemaal aan bod.

Future thinking

Bij Future Thinking kijken we niet allen hoe je een product of dienst kan laten aansluiten op de behoefte van de klant, maar kijken we ook naar de sociale, economische, politieke en klimatologische factoren en is het uiteindelijke doel mogelijke toekomstige werelden te ontwerpen. 

Hoe ziet de toekomst van jouw kinderen en kleinkinderen eruit?

Wil je meer weten?

Onze aanpak

Design thinking voor bedrijven, organisaties en individuen.

De huidige wereld wordt met de dag complexer. Hoe zorg je er voor dat jouw bedrijf en jouw werknemers klaar zijn om complexe problemen op te lossen en klaar is voor de toekomst? 

Anouk, een ervaren business life designer, helpt jouw bedrijf, organisatie of medewerkers skills te ontwikkelen met behulp van Design Thinking. Hoe kan je Design Thinking inzetten om problemen op een creatieve manier op te lossen?

Je duikt onder in de behoeftes van je klant of je eigen bedrijfsambities. Het ideale product of de beste dienstverlening voor jouw klant ontwerpen, that’s the goal! Je leert alle elementen van Design Thinking en ze met creatieve tools toe te passen. Je verdiepen in je klant, nieuwe perspectieven en ideeën vinden, prototypes ontwikkelen en testen. Je adopteert een mindset en een framework dat je de rest van je persoonlijke en professionele leven gaat gebruiken. 

Next steps

Maak een afspraak

Bel of mail voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel je wat je precies zoekt en ik kijk of je dit bij mij kunt vinden.

Offerte

Mocht mijn aanbod passen bij jouw vraag en we zijn een ‘match’ dan stel ik een offerte op. We leggen de datum vast en ik ga voor je aan het werk. Voor je event krijg je altijd van mij de preciese afloop, zodat we allebei precies weten hoe leuk het gaat worden.

Behaal je doel

Of je nu een invulling van een vakdag, centrale sessie, teamsessies of teamuitje zoekt met SAMEN NAAR SUCCES behaal je gegarandeerd je doel. Een informatief, interactief, inspirerend en ontzettend leuk event.

Logo NVDM

Get In Touch

Contact
Ik ben van de warme contacten, dus heb je een vraag over het aanbod, de mogelijkheden of mij? Pak dan je mobiel en bel me.

06-19664824

Stuur je liever eerst een mailtje? Helemaal prima. Dan bel ik jou!

info@businesslifedesign.com

 

Email
Phone

(255) 352-6258

Address
1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220
Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.