Transformatie

SAMEN NAAR SUCCES

Verbinding met jezelf

Verbinding binnen jouw team

Verbinding binnen je organisatie

Samen naar succes

Hoe kun je als organisatie, samen met je medewerkers, zorgen voor een werkomgeving met gezonde, gelukkige en productieve werknemers? Hoe zorg je er­voor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst? Dat zijn de vragen die Anouk van Pruissen beantwoordt in haar boek Samen naar succes. Daarnaast geeft zij workshops, inspirators en leiderschapstrainingen op basis van SAMEN NAAR SUCCES.

Verbinding

Juist de diversiteit van mensen, het verbinden met elkaar maakt dat teams, organisaties en bedrijven succesvol zijn. Mede door corona, zijn we allemaal de verbinding met elkaar een beetje kwijtgeraakt. We weten niet goed meer hoe we dat moeten doen en we zorgen niet goed voor elkaar.

Gezonde werkomgeving

Hoe behoud je waardevol personeel, trek je nieuw personeel aan en hoe bereid je jouw organisatie voor op de toekomst die in razendsnel tempo verandert? En hoe kan je, ook in het bedrijfsleven, samenwerken en goed voor elkaar zorgen?

Mens staat centraal

Wanneer de mens centraal staat, je weet welke behoeftes en wat je werknemer nodig heeft om in zijn kracht te staan, dan heb je goud in handen. De tijden veranderen en de mensen veranderen. Het ik-tijdperk loopt ten einde en mensen willen gezien, gehoord en gewaardeerd worden en hebben behoefte om samen tot een mooi resultaat te komen.

Onze aanpak

Het boek, Samen naar succes – Praktische werkvormen voor meer samenwerking en verbinding binnen jouw organisatie, is een verfrissende benadering van organisatiedynamiek, waarbij de nadruk ligt op eenvoud en creativiteit. Het boek bevat een gereedschapskist vol praktische ideeën die direct kunnen worden toegepast op de werkvloer. Of je nu een teamleider, manager of werknemer bent, dit boek stelt je in staat om je werkplek te transformeren in een bloeiend centrum van verbinding en samenwerking. Met als motto: ‘Het is allemaal niet zo moeilijk, je moet het gewoon doen.’

Het boek wordt als basis voor jouw inspirator, workshop of training gebruikt. Uiteraard hebben we een kennismakingsgesprek waarin we de behoefte van jou, je team of jouw organisatie bespreken. We zorgen dat de inhoud aansluit op de behoefte en we zo snel verbindingen leggen en aan de slag gaan.

Next steps

Maak een afspraak

Bel of mail voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel je wat je precies zoekt en ik kijk of je dit bij mij kunt vinden.

Offerte

Mocht mijn aanbod passen bij jouw vraag en we zijn een ‘match’ dan stel ik een offerte op. Dit kan zowel met het boek inbegrepen. We leggen de datum vast en ik ga voor je aan het werk. Voor je event krijg je altijd van mij de preciese afloop, zodat we allebei precies weten hoe leuk het gaat worden.

Behaal je doel

Of je nu een invulling van een vakdag, centrale sessie, teamsessies of teamuitje zoekt met SAMEN NAAR SUCCES behaal je gegarandeerd je doel. Een informatief, interactief, inspirerend en ontzettend leuk event.

Logo NVDM

Get In Touch

Contact
Ik ben van de warme contacten, dus heb je een vraag over het aanbod, de mogelijkheden of mij? Pak dan je mobiel en bel me.

06-19664824

Stuur je liever eerst een mailtje? Helemaal prima. Dan bel ik jou!

info@businesslifedesign.com