Key Notes & inspirators

VERBINDING

SAMEN NAAR SUCCES

BUSINESS LIFE DESIGN

DESIGN THINKING

Welke thema’s zijn er?

SAMEN NAAR SUCCES

Wat is het verhaal achter SAMEN NAAR SUCCES? In deze key note of inspirator geef ik impulsen hoe verbinding en samenwerking binnen je team en organisatie kan verbeteren aan de hand van herkenbare voorbeelden en met gebruik van makkelijk inzetbare werkvormen.

Leuk voor een teamdag, vakdag of een jubileum.

Business Life Design

We duiken in de wereld van Business Life Design, we nemen een kijkje in de wereld van design thinking en je leert hoe je deze mindset kan gebruiken jouw persoonlijke en professionele leven zo in te richten, zodat het echt bij jou past.

Leuk voor een teamdag, vakdag of kennissessie.

(Datagedreven) Design Thinking

Design thinking is een mindset dat helpt om complexe problemen op te lossen door te focussen op de behoeften van de gebruiker. Data gedreven design thinking is een uitbreiding van design thinking die gebruik maakt van data om de behoeften van de gebruiker beter te begrijpen.

In deze talk zal Anouk van Pruissen je vertellen wat data gedreven design thinking is en hoe het werkt. Zij zal je ook enkele voorbeelden geven van hoe data gedreven design thinking wordt gebruikt in de praktijk en hoe jij data gedreven design thinking in kan zetten voor jouw klant, team, afdeling of bedrijf.

Onze aanpak

Alle talks en inspirators hebben een energiek, spontaan en humorvol karakter en zijn verweven met herkenbare voorbeelden het persoonlijke en professionele leven van Anouk, wat het aantrekkelijk maakt om naar te luisteren.

Anouk heeft jarenlange expertise in de zorg, ICT en consultancy in binnen- en buitenland. Als spreker en dagvoorzitter betrekt ze het publiek op een natuurlijke manier en geeft zo een ervaring mee en stof tot nadenken. Ze zorgt voor herkenning, een lach en nieuwe impulsen. Eerdere opdrachtgevers waren de Politie, MIC Reboot en Purpose health e.v. NVDM, TOP-Congress, HDI.

Anouk spreekt over verschillende onderwerpen zoals over haar boek SAMEN NAAR SUCCES of over het thema BUSINESS LIFE DESIGN.  Ook spreekt ze over het thema (DATA GEDREVEN) DESIGN THINKING en geeft een mooi inkijkje in een mindset die onze maatschappij menselijker en duurzamer maakt.

Next steps

Maak een afspraak

Bel of mail voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken welke talk of inspirator bij jouw team of organisatie het beste aansluit. 

Offerte

De key notes en inspirators kunnen naar behoefte aangepast worden en hebben daardoor geen vaste prijs. In overleg komen we er altijd uit.

Plan je event ruim vooruit om teleurstellingen te voorkomen.

Behaal je doel

Het doel van de talks en inspirators is dat het publiek altijd geinspireerd en met een glimlach de zaal verlaat. Soms mag er ook een mate voor verwarring zijn om groei te stimuleren. Bewustwording van de urgentie van verbinding is een gegarandeerd resultaat.

Logo NVDM

Get In Touch

Contact
Ik ben van de warme contacten, dus heb je een vraag over het aanbod, de mogelijkheden of mij? Pak dan je mobiel en bel me.

06-19664824

Stuur je liever eerst een mailtje? Helemaal prima. Dan bel ik jou!

info@businesslifedesign.com