Leiderschapsprogramma & Mentorship

INSPIRATIESESSIES - WORKSHOPS - COACHING

Anouk kijkt als trainer- coach naar jou met een holistische blik. Dat betekent dat ze niet alleen kijkt naar jouw specifieke hulpvraag, maar alles meeneemt wat daaromheen speelt. Uiteindelijk alles is met elkaar verbonden.

In het leiderschapsprogramma SAMEN NAAR SUCCES duiken we twee dagen lang de diepte in en behandelen thema’s als verbinding, authentiek en intuïtief leiderschap en verandering op de werkvloer.

MENTORSHIP YOUNG PROFESSIONAL bestaat uit een traject van 6 maanden en 24 mentoruren die jij vrij kunt indelen. In het mentorschap biedt zij jou een veilig vangnet, gaat ze samen met jou actief aan de slag met jouw vragen en na een half jaar sta jij vol in je kracht op de werkvloer.

Transformatieprogramma LIFE DESIGN geeft jou alle tools om een major verandering eindelijk eens door te zetten. Na twee dagen heb jij voor jezelf helder welke kernwaarden voor jou belangrijk zijn en hoe jij je deze waarden ik kan zetten in jouw leven. Anouk helpt je knopen doorhakken en jouw tranformatie gaat beginnen!

LIFE DESIGN 1:1 coaching. Zes maanden lang – 24 coachingsuren. In dit coachingstraject biedt Anouk jou een veilig vangnet en neemt ze je mee in jouw persoonlijke life design. Hoe richt je jouw persoonlijke en professionele leven zo in, dat jouw leven helemaal past bij jouw kernwaarden.

Klik op de buttons om de details te bekijken

Boek hier je match call - kennismaking

Je hebt vragen en je wilt weten of mijn aanbod echt bij je past? Boek dan nu een afspraak in en ik beantwoord al je vragen!

Tot snel!

Anouk ✨

SAMEN NAAR SUCCES

NU VERKRIJGBAAR in de winkel

SAMEN NAAR SUCCES

PRAKTISCHE WERKVORMEN

VOOR MEER SAMENWERKING EN VERBINDING

BINNEN JOUW ORGANISATIE